Baleset

Szörnyű tragédia: forgalommal szemben hajtott az M5-ösön - képek

Hárman meghaltak, amikor két autó karambolozott hajnalban.

2019.09.06 08:55MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Hárman meghaltak, amikor egy forgalommal szemben közlekedő személyautó összeütközött egy másik autóval az M5-ös autópályán péntekre virradó éjszaka - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A közlemény szerint a helyszínen hárman életüket vesztették, további három ember pedig megsérült.

A baleset Felsőpakony térségében történt. Egy személyautó a forgalommal szemben - Szeged irányába - közlekedett az autópálya főváros felé vezető oldalán, amikor összeütközött egy másik autóval. A Blikk úgy tudja, egy anya és gyereke haladt a forgalommal szemben, a másik kocsiban négyen utaztak.

A Katasztrófavédelem honlapján az olvasható, hogy a baleset következtében mindkét autó az árokba került, és mindkettő kigyulladt.

A baleset helyszínelése idejére a rendőrök lezárták az autópálya érintett szakaszát, a forgalmat az ócsai kihajtónál terelik le a sztrádáról.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.