Közlekedés

Forgalommal szemben hajtott fel egy autós az Árpád hídra - videó

Könnyen tömegbaleset lehetett volna.

2019.09.05 12:30ma.hu

A Bp-i Autósok Közössége tett közzé meghökkentő videót egy incidensről, ami könnyen tömegbalesettel végződhetett volna. A felvételen látható, hogy egy autós a forgalommal szemben hajtott fel az Árpád hídra.

A hídról lejőve sokan, a hatalmas ívű, duplasávos egyirányú kanyarban eléggé komoly lendülettel szoktak haladni, arra nem számítva, hogy egy sofőr a forgalommal szemben téved majd oda - emlékeztet a portál.

A felvételt készítője arról számolt be, hogy szerencsére volt idő és lehetőség lefékezni, jelezni az autósnak, hogy forduljon meg. Egy középkorú, 40-50 es éveiben járó férfi vezette a gépjárművet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.