Baleset

Tűzfal téglái omlottak egy parkoló autóra Terézvárosban - videó

Jókora horpadások mutatják, mekkora erővel csapódtak a téglák a járműre. Csak a szerencsén múlt, hogy a járdán senki sem tartózkodott.

2019.08.27 20:36ma.hu

Csaknem tucatnyi tégla zúzott totálkárosra egy autót Terézvárosban. Egy épület tűzfalából omlott le egy darab a járdára. A balesetben szerencsére senki nem sérült meg. A család épp nyaralt, mikor hívták őket a rendőrök, mi történt. Remélhetőleg a ház biztosítása fizeti a kárt. A még életveszélyes részeket a tűzoltók verték le a házról. A Katasztrófavédelem szerint átlagosan hetente kétszer érkezik riasztás életveszélyes homlokzat miatt a fővárosban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.