Baleset

Lazán végigszáguldozták Budapestet úgy a német nyugdíjasok, hogy csak úgy hullottak utánuk az autók - videó

Ezért kell mindig észnél lenni, mert nem hagyatkozhatunk arra, hogy mindenki betartja a KRESZ-t.

2019.08.19 17:57ma.hu

"2019.08.17-én a Boráros térnél majdnem balesetet szenvedtem a gépjárművemmel reggel 6 óra után" - írta egyik Olvasónk, aki a fedélzeti kamera felvételét is megküldte a ma.hu-nak.

"A vétkes autó sofőrje szó nélkül továbbhajtott, utána mentem, de nem beszéltek sem angolul sem magyarul, csak németül. Egy ideig mentem utánuk és a Haller utcánál lévő forgalmi változást is sajátosan értelmezték. Ott is majdnem balesetet okozva" - részletezte a német nyugdíjasok ámokfutását.

"Az autómnak egyébként nem lett semmi baja. A Boráros térnél a balesetet sikerült elkerülnöm azzal, hogy lefékeztem annyira az autómat és elrántottam a kormányt, hogy a vétkes sofőr mögé be tudjak sorolni, még mielőtt az álló buszba hajtottam volna" - tette hozzá.

Neki szerencséje volt, mert figyelt vezetés közben, de ha pár száz méteren belül ennyi figyelmetlenséget vétett a német autó, vajon még hány sofőrt hoztak csak aznap reggel ilyen vagy ennél rosszabb helyzetbe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.