Elengedés...

Beterítette barátnője kocsiját egy férfi, mert az kekeckedett vele - képek

Szivatta a barátnője, rátett egy lapáttal...

2019.08.17 08:15ma.hu

Letartóztattak a hatóságok egy floridai férfit, miután az ráborította egy markolókanál tartalmát a barátnője kocsijára, mivel nem volt hajlandó válaszolni neki.

Az Okaloosa megyei seriffhivatal szerint a 20 éves Hunter Mills elhívta a hölgyet hogy beszéljenek egy földmunkát végző cég telephelyén Crestview-ban.

Ám a nő valaki más autójával jelent meg és nem volt hajlandó erre magyarázatot adni. Erre Mills beugrott egy homokrakodó traktorba, majd a markolókanál tartalmát ráborította a 2010-es Cadillacre.

Mivel az ablak le volt engedve, az utastérbe is jutott bőven a földből, emellett karcolások és sérülések is keletkeztek a karosszérián.

Millt ellen bűncselekmény miatt vádat emelnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.