Programajánló

Szenzációs I. WSC Oldtimer Találkozó Show szeptember 8-án!

Az I. WSC Oldtimer Találkozó Show nagy szeretettel várja a látogatókat egy igazi családi hétvégére 2019. szeptember 8-án, ahol sok-sok különleges járműveket tekinthetnek meg az érdeklődők, és a szerencsések egy-egy kör erejéig átérezhetik ezen csodák nyújtotta életérzést.

2019.08.07 14:06ma.hu

Közel 200 veterán és klasszikus autó kerül bemutatásra itt Bicskén, amelyek egyedülállónak számítanak kategóriájukban – legyen szó akár egy KGST vagy egy tengerentúli gyártmányokról. Ráadásul minden tulajdonos pár mondatban bemutathatja autóját és annak történetét a tulajdonostársak és a közönség előtt, így igazán testközelből ismerhetik meg ezen rendkívüli járműveket az érdeklődők.

Igazi családi program ez az 1 nap, máris az iskolakezdés után bő egy héttel, ahol mindenki jól érezheti majd magát, hiszen rengeteg program várja még a kicsiket is úgymint kézműves sarok, ugrálóvár. Megpihenni a változatos és finom ételek mellet lehetséges, hiszen több stand is gondoskodik a rendezvényen résztvevők vércukorszintjének fenntartásáról.

A belépés autósoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött, míg a látogatok részére ingyenes!

Időpont:                     2019. szeptember 8. (érkezés: 10 órakor)
Helyszín:                    Bicske, Kisfaludy utca, Piactér
Beszédet mond:        Pálffy Károly, Polgármester

Jelentkezés:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.