Közlekedés

Útépítés miatt lezárják a balatoni bringakör egy szakaszát Balatonberénynél

A kerékpárút forgalmát közlekedésbiztonsági okokból nem lehet a 76-os útra vezetni.

2019.07.25 23:30MTI

Az M76-os út építése miatt augusztus 5-én lezárják a balatoni bringakör kerékpárút egy szakaszát Balatonberénynél - közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

A közlés szerint azért kell lezárni a kerékpárutat a Balatonszentgyörgy, Gulya csárda és a Balatonberény bekötőút közötti szakaszon, mert a kerékpárút forgalmát közlekedésbiztonsági okokból nem lehet a 76-os útra vezetni.

A kivitelező augusztus 5-én megkezdi a meglévő kerékpárút bontását, a lezárás várhatóan 2020. július 31-ig tart.

A kerékpárosok Keszthelyt Balatonszentgyörgytől helyi közutakon kijelölt kerékpáros nyomon közelíthetik meg, és Balatonberénynél tudnak visszatérni a balatoni bringakörre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.