Autó

Mobilozott a horvát BMW-s, mielőtt az álló autóba rongyolt a fizetőkapunál - videó

Drámai felvételek a magyar családot ért horvátországi balesetről.

2019.07.13 08:27ma.hu

Egy horvát lap szerezte meg a drámai felvételeket a magyar családot ért horvátországi balesetről. Ezen jól látszik, hogy kocsijukba fékezés nélkül hajtott bele a horvát rendszámú BMW. A magyar család kocsija először nekicsapódott a betontorlasznak, majd a fizetőkapu fülkéjének, majd megpördült a tengelye körül. Akkora erővel történt a becsapódás, hogy a vétkes autó is oldalára borult, a a fizetőkapu fülkéje elmozdult, a magyar család autója a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A 38 éves anya, a szintén 38 éves apa, valamint 8 éves gyermekük válságos állapotban került kórházba, de a magyar külügy tájékoztatása szerint javul az állapotuk. A balesetet okozó 35 éves horvát férfinak nem lett baja, szemtanúk szerint a vétkes sofőr mobilozott, tempomatja be volt kapcsolva, 150-nel száguldott bele hátulról a másik autóba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.