Tragédia

Meghalt a lány, aki miatt zebrát tettek a Csepel-sziget egyik legveszélyesebb utcájára

A lány életébe került, hogy végre gyalogátkelő-helyet létesítettek a buszvégállomáshoz.

2019.07.10 13:06ma.hu

3 évvel ezelőtt, 2016. februárjában történt a tragikus baleset: elütöttek egy életerős, vidám kamaszlányt Szigethalmon a Mű úton. "Vitti végleg itt hagyott minket. Mécseseket gyújtottunk a baleset helyszínén" - írta Facebbok-oldalán Barabás Botond. A balesetet követően helyi lakosok indítottak petíciót, és elsőként szerveztek meg egy mozgalmat a további tragédiák megelőzésére. Azóta elkészült a Mű úti gyalogátkelőhely, így most már zebrán kelhet át a rengeteg kisgyerek, iskolás, rohanó szülő és idős ember a HÉV és a buszpályaudvar között. Sajnos túl későn, Vittit már nem menthette meg, a lány a balesettel összefüggő okok miatt elhunyt. Pedig nagy küzdő volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.