Rali

Lángoló autóból mentették a magyar ralisokat

A Veszprém-rali vasárnapi első gyorsaságiján, rali2 kategóriában baleset történt az egyik Honda a pályáról lecsúszva a fák közé hajtott, majd kigyulladt.

2019.07.08 12:21ma.hu

Neukirchner András és Párdi Kata kocsija gyulladt ki. A Race1.net Hungary oldalon az esetről először egy fénykép jelent meg egy felhívással, amelyben az életmentő szurkolókat keresték a család megbízásából, majd pedig miután jelentkeztek, kiderült az is, mi történt a baleset után.

A pilóta a becsapódás után, még önerőből kiszállt, de közvetlen az autó mellett esett össze és nem tudott segíteni társán. Ekkor értek oda az életmentő szurkolók és a navigátor segítségére siettek, miközben egyikük biztonságos távolságra vitte a pilótát, az autó ugyanis kigyulladt. A navigátor súlyos sérüléseket szenvedett, és beszorult az autóba, ami már lángokban állt, mire - drasztikus módszerekkel ugyan, de - a szurkolók kimentették a versenyzőt. Biztonságba helyezték, ápolták, hűtötték."

Az Origo úgy tudja, mindkettejüket végtagtörésekkel vitték kórházba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.