Vasúti

Vihar - A szobi vonalon egy vágányon elindult a közlekedés

A szobi vasútvonalon egy vágányon elindult a közlekedés a viharos időjárás okozta fennakadások után.

2019.06.19 21:00ma.hu

Szob és Nagymaros között kijavították a biztosítóberendezési hibát. Nagymaros és Verőce között is eltávolították a vasúti pályára dőlt fát, így újra mindkét vágányon közlekedhetnek a vonatok.

Korábban a Mávinform azt is közölte, hogy Aszód és Galgamácsa között a nagy mennyiségű eső több helyen elmosta a vasúti pályát, ezért ezen a szakaszon huzamosabb ideig szünetel a vonatforgalom.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelzése szerint országszerte felhőszakadás veszélye miatt továbbra is első- és másodfokú, míg zivatarveszély miatt elsőfokú riasztások vannak érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.