Baleset

Brutál baleset Taktaharkánynál - tíz gyerek és három felnőtt sérült meg - képek

Taktaharkány közelében 17 óra körül a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényénél személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze.

2019.06.13 05:24ma.hu
MTI Fotó: Vajda János

Tíz gyerek és három felnőtt sérült meg egy balesetben szerdán Taktaharkánynál (Borsod-Abaúj-Zemplén megye), ahol egy kisbusz és személyautó ütközött össze - közölte a rendőrség a police.hu-n.

Taktaharkány közelében 17 óra körül a 37-es számú főút 19. kilométerszelvényénél személyautó és egy szlovák rendszámú busz ütközött össze.

Az Észak-Magyarország úgy tudja, hogy szlovák gyerekeket szállított a kisbusz.

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerda este azt nyilatkozta, egy felnőtt és egy gyerek szenvedett súlyos sérüléseket a Taktaharkánynál történt balesetben.

Győrfi Pál közlése szerint a súlyosan sérült nőnél és a tíz év körüli fiúnál csonttörés gyanúja merült fel. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak.

A szóvivő elmondta, hogy közvetlen életveszélyes állapotban senki sem volt. Tizenegy ember - köztük kilenc gyerek - könnyebb sérüléseket szenvedett. Valamennyi sérültet, helyszíni ellátásukat követően, a miskolci kórházba szállították - tette hozzá Győrfi Pál.

MTI Fotó: Vajda János


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.