Baleset

Tótkomlósi raliverseny: személyesen kérne bocsánatot az elgázolt kislánytól a sofőr

A gyermeket életveszélyes állapotban vitték kórházba.

2019.06.11 10:42ma.hu

Súlyos baleset történt vasárnap kora este a Tótkomlós rali belvárosi szakaszán: a nézők közé hajtott egy autó. 11-en megsérültek, kilenc embert kórházba vittek, két embert súlyos, egy kislányt pedig életveszélyes állapotban. A kocsit a nézők emelték meg, hogy a sérülteket ki tudják szabadítani.

K. Attila, a vétkes sofőr a Blikknek most azt mondta, egy tized másodperc volt az egész. Miután nekimentek a padkának, már nem tudta irányítani a kocsit, még hétfőn is sokkos állapotban volt a történtek miatt.

K. Attila rutinos versenyzőnek számít, navigátor feleségével 10 éve vesznek részt rendszeresen raliversenyeken. Mint mondja, vállalja a felelősséget, és mindenben a rendőrök rendelkezésére áll.

Próbálnak enyhíteni a sérültek fájdalmain, az önkormányzat mellett ők is felajánlották a segítségüket. "Már megpróbáltam felvenni a kapcsolatot többek között a legsúlyosabban megsérült gyerek családjával is. Személyesen kérek bocsánatot az elgázolt kislánytól. Röstellem, ami történt, de az idő kerekét sajnos már nem tudom visszapörgetni!" - nyilatkozta a lapnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.