Közlekedés

Péniszt rajzolt a kátyúk köré, másnapra betömték

Hősként ünnepelték a titokzatos "csodatévőt", aki miatt egy év után végre megcsinálták az úthibákat.

2019.05.20 13:10ma.hu
Képek: Teesside Connected Facebook-oldal

Nagy az öröm a brit Teesside településen, miután az önkormányzat betömte a kátyúkat. A helyeik már egy éve könyörögtek, hogy balesetveszélyesek az úthibák, ám mindhiába: semmi sem történt. Egyik éjjel azonban egy titokzatos csodatévő péniszeket rajzolt az úttestre, ami eléggé kiverte volna a biztosítékot, ha nem éppen a kátyúk köré festette volna oda.

Az obszcén tett ugyanis jó célt szolgált, hiszen az egyre több kátyú miatt közlekedhetetlenné váltak egyes útszakaszok, és eléggé balesetveszélyes manőverek is történtek arrafelé - a sofőrök és a gyalogosok számára egyaránt.

"Willy" (a péniszre utalva) hatalmának tudták be a helyiek, hogy megjavultak az utak, ami miatt kifejezetten ünnepelni kezdték eme szervet és magát az ismeretlen művészt is, aki a híres graffiti-művész Banksy után Wanksy-nak nevezte el magát.

Volt ott más is, nem csak pénisz

Nem véletlen, hiszen előbbinek is az volt a célja, mint az utóbbinak: művészi alkotásaival felhívni a figyelmet bizonyos dolgokra, amelyekről az emberek nem hajlandóak tudomást venni. Mindannyian egyetérthetünk abban, azzal, hogy péniszeket rajzolt a lyukak köré Wanksy, és emiatt kijavították a gödröket, elérte a célját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.