Keresik

Nagy erőkkel keresik a rokonok az eltűnt vállalkozót

Minden lehetséges keresési lehetőséget bevet a család.

2019.05.17 13:00ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, a Monori Rendőrkapitányság eljárást folytat Pintér Gyula 50 éves maglódi lakos eltűnése miatt. A jelenlegi adatok szerint a férfi 2019. május 10-én 16 óra 30 perckor gyömrői munkahelyéről távozott, majd maglódi otthonába ment, azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

Már akkor körbejárta a közösségi oldalakat a hír, rengeteg megosztást kapott. Mint kiderült, a férfi a vizslájával eredt útnak. Azóta megtalálták az állatot, 140 kilométerre, a szlovákiai Léva környékén.

A család nem adja fel, nagy erőkkel keresik a férfit, most épp az autójának próbálnak utána nézni a közösségi oldalak segítségével. Várják azok jelentkezését, akik látták az autót, vagy esetleg a keresett személyt is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.