Baleset

A rendőrség Lovasi András felelősségét állapította meg az autóbalesetében

Még március 27-én, szerda délután történt, hogy egy rendőrautó és egy személyautó ütközött össze a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésénél.

2019.05.17 11:17ma.hu

A rendőrségi vizsgálat eredménye az lett, hogy Lovasi András hibájából történt a közismert zenész közúti balesete, ami még március 27-én, szerda délután történt. Egy rendőrautó és egy személyautó ütközött össze a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésénél, majd egy harmadik autó is nekiütközött a rendőrautónak, a balesetben két személy megsérült.

Már az eset után hamar híre ment, hogy Lovasi okozta a balesetet, és az is kiderült, hogy a Kispál és a Borz egykori énekese már a helyszínen bocsánatot kért minden érintettől. A zenész szintén egy Facebook-posztban reagált a baleset hírére, elismerve, hogy ő is részese volt annak.

Lovasi most azt írja, a múlt hét végén lezárult a vizsgálati szakasz, a bizonyítékok alapján számára is egyértelműen kiderült, hogy a baleset okozója ő volt, a felelősségét elismerte vallomásában is.

Mint a rendőrségen elmondták , innentől az ügyészségen múlik a folytatás. Még egyszer itt is elnézést kérek a baleset elszenvedőitől. Jó hír a bajban, amit okoztam, hogy az orvosok szerint sérüléseik , bár nyolc napon túl gyógyulóak, nem maradandóak. Köszönöm a figyelmet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.