Baleset

Felborult egy élelmiszer-szállító kamion

A rakomány nagy része az árokban kötött ki.

2019.05.10 18:51ma.hu

Élelmiszer-szállító kamion borult fel a 4-es főút abonyi elkerülő szakaszán pénteken a kora reggeli órákban. A balesetet az okozta, hogy a Szolnok felé tartó kamion nagy sebességgel nekihajtott az útépítés miatt kihelyezett betonterelő szigetnek.

A két kocsis kamion egyik szerelvényéről az összes rakomány az árokba borult. Az élelmiszereket targoncával és kézi erővel pakolták át egy másik kamionra, csak ezután tudták kerekeire állítani a járművet. A kamion sofőrje nem sérült meg.

Az útépítés egyik dolgozója azt mondta, állandó életveszélyben vannak az ott dolgozók. Bár ki van rakva az útépítés miatt a 40-es sebességkorlátozó tábla, ezt nagyon sok autós figyelmen kívül hagyja.


Fotók: RTL


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.