Balesetveszély

Az ember szava elakad: így még nem látott román autót vontató autót szállító autószállítót!

A sofőrt levezették az M5-ös autópályáról.

2019.05.03 14:04Ma.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának rendőrei 2019. május 3-án 6 órakor az M5-ös autópálya 108.300-as méterénél egy járműszerelvényt ellenőriztek. A román rendszámú gépjármű egy utánfutót vontatott, amelyen egy kisteherautó volt. Ennek a vonóhorogjára szabálytalanul egy másik kistehergépjárművet kapcsoltak.

A sofőrt levezették a sztrádáról, ezzel megakadályozva azt, hogy a járműszerelvény balesetet okozzon. A román férfival szemben pedig helyszínbírságot szabtak ki a járőrök.

Kérik, aki ilyen szabálytalan közlekedőt lát - a balesetek elkerülés érdekében - tegyen bejelentést a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.