Baleset

Tömegbalesetet okozott a BMW-s - keresi a rendőrség

Döbbenetes, amit ez az autós az Üllői úton csinált!

2019.04.24 08:57ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki április 22-én 21 óra 10 perc körül Budapest IX. kerületében, az Üllői úton közlekedett fekete színű BMW típusú autójával.

A sofőr a Népliget melletti felüljáróhoz érve áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol hirtelen fékezésre kényszerített egy másik autóst, aki elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött több autóval. A BMW sofőrje a baleset után nem állt meg, a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt az Ecseri út irányába. A balesetben ketten megsérültek - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.