Állati

20.000 méhecske követett egy autót két napon keresztül

A hölgy nem tudta, hogy miért érdemelte ki a kitüntetett figyelmet, mindenesetre a környék a csodájára járt.

2019.03.12 15:45ma.hu

Amikor Carol Howarth leparkolt Mitsubishijával a walesi Haverfordwest településen, hogy bevásároljon, nem gondolta volna, hogy milyen kalandban lesz része. Mire beszerezve a szükséges dolgokat kiért a kocsijához, 20 ezer méh fogadta. Egy helyi férfi, Tom Moses látta a dongó méhfelhőt, és aggódva felhívta a méhészeket, hogy ne essen baja senkinek.

A férfi szerint az autónak mindenki a csodájára járt, fotózták, videózták, ilyet addig csak a mesében lehetett látni, ahogy egy méhfelhő kitartóan követ egy autót. A szakemberek a helyszínen megállapították, hogy a méhekkel nincs semmi gond, az autót átvizsgálták és semmi "gyanúsat" sem találtak benne. Ezek után mindenki szépen hazament, ám a felhőnyi pici kis méhecske továbbra is ott zsongott az autó körül.

Másnap jöttek rá, hogy a királynő bekerülhetett a jármű ajtajába, a hű dolgozók pedig egyszerűen csak megpróbálták kimenteni onnan. Végül az uralkodó kalandos útja egy sikeres szakemberek által végzett mentést követően véget ért, és mindenki hazamehetett: a méhek a kaptárba, Carol Howarth pedig a méhek nélkül az otthonába.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.