Majdnem baleset lett

Centiken múlt a katasztrófa a 6-os úton - hajmeresztő videó

Egy áruszállító autó majdnem összeütközött egy gyermekeket szállító kisbusszal.

2019.02.19 11:59ma.hu

Egy áruszállító autó nagy sebességgel, záróvonalon, szabálytalanul előzött a 6-os úton, emiatt kis híján frontálisan ütközött egy gyermekeket szállító kisbusszal. Az esetről videó is készült, a bpiautósok.hu tette közzé.

Mint később kiderült, az autó a Bárdi Autóhoz tartozott, a cég egy közleményt is eljuttatott a vezess.hu részére.

“Köszönjük, hogy elküldte nekünk ezt a videót, egyúttal megdöbbentünk a látottakon. A Bárdi Autó minden esetben felhívja új és már meglévő kollégái figyelmét a közlekedési szabályok betartására és a kultúrált közlekedésre. Biztosíthatunk, hogy az ügyet kivizsgáljuk, egyúttal pedig felvesszük a kapcsolatot a videót feltöltő személlyel is, hogy a rendszámot is eljuttassa hozzánk" - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.