Vasúti közlekedés

Fokozatosan helyreáll az osztrák vonatközlekedés

Véget ért a munkabeszüntetés.

2018.11.26 16:35MTI

Véget ért a munkabeszüntetés Ausztriában, fokozatosan helyreáll az osztrák vonatközlekedés - tájékoztatta a Mávinform hétfő délután az MTI-t.

Korábban azt közölték, hogy egy osztrák szakszervezet figyelmeztető sztrájkja miatt hétfőn 12 és 14 óra között várhatóan nem közlekednek a vonatok Ausztriában.

Emiatt a nap folyamán a Bécs felől érkező két railjet vonat várhatóan egy-másfél órával később fut be Budapestre. A budapesti Keleti pályaudvarról induló nemzetközi vonatok többnyire menetrend szerint közlekednek.

Az aktuális információk elérhetők az ÖBB weboldalán. Emellett tájékozódni lehet a MÁV-csoport honlapján, a Vonatinfó alkalmazásban vagy a Mávdirekt telefonos ügyfélszolgálatánál - közölte a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.