Közlekedés

Vajon mit fog mindenki csinálni, ha önvezető autók lesznek?

Sokáig mindenki úgy gondolta, végre felszabadul a vezetéssel töltött idő, és lehet helyette dolgozni vagy tanulni. Vagy felnőtteset játszani...

2018.11.24 00:25ma.hu

Egy friss tanulmány szerint 2040-re már simán átvehetik az utak felett az uralmat az önvezető kocsik, ez pedig meg fogja változtatni a hozzáállásunkat az autózáshoz, ami az élet sok területére hatással lesz. Például vélhetően az emberek sokkal többet fognak szexelni a kocsikban - olvasható a Velvet által tolmácsolt előrejelzésben.

A tanulmány ugyanis azt vizsgálta, hogy az önjáró autók milyen hatással lesznek az emberek viselkedésére és a turizmusra. Így jutottak arra a következtetésre, hogy mivel megnövekszik a sofőrök szabadideje az autójukban, ezért a vezetésen kívül más dolgokkal fogják elfoglalni magukat, míg eljutnak A pontból B-be. Ezek közül az egyik lehetséges opció az lesz, hogy szexeléssel ütik majd el az idejüket, de vélhetően többet fogunk enni és pihenni is út közben, és így az autók hamarosan a kisebb hotelek konkurenciájává válhatnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.