Fejlesztés

Bedobták, hogy tovább fejlesztik az M0-ást, csak csend legyen már

Új csomóponttal segítik a Csepel-szigeten élők életét.

2018.09.26 06:23ma.hu

Bóna Zoltán országgyűlési képviselő, és Szabó József Szigetszentmiklós város polgármestere egyeztetéseket folytat a jelenlegi Gerinc úti felüljáró teljesértékű M0-ás csomóponttá történő fejlesztése érdekében.

Az egyeztetéseken részt vevő közútkezelő, beruházó és ingatlanfejlesztő társaságok képviselői között előrehaladott tárgyalások folynak, mind a műszaki tartalomról, mind a pénzügyi finanszírozásról. Az illetékes minisztérium segítséget nyújt abban, hogy a korábban időzítési nehézséget jelentő M0 Déli pályatest fenntartási időszaka se akadályozza az M0 Gerincút-M5 irányába és az M1, M6-Gerincút irányból az új teljesértékű csomópont kialakítását. Ezáltal egy időben kivitelezhetővé válhat mindkét irányban a le-, és felhajtás.

A fentiekben részletezett beruházás által a Szigetszentmiklóson és a térségben élő lakosok számára az eddigi 2 db csomóponton felül egy további lehetőségen keresztül válhat megközelíthetővé az M0-ás autóút.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.