Közlekedés

361 percig tartott egy Budapest-Albertirsa vonatút

Ígértek egy mentesítő buszjáratot, de abból nem lett semmi.

2018.09.24 09:08ma.hu

Vasárnap este Vecsés és Üllő között az elektromos művek távvezetéke rászakadt a vasúti felsővezetékekre, emiatt az érintett vonalon egy ideig mindkét vágányon szünetelt, majd éjfél előtt egy vágányon indult el a vasúti közlekedés - közölte a Mávinform.

Az Index egyik olvasója 361 perc alatt tudott vonattal Budapestről Albertirsára jutni. Mint mondta, ígértek egy mentesítő buszjáratot, de abból nem lett semmi.

"15 éve utazok ezen a vonalon, de eddig ez volt a rekord amit átéltem. Este 22:00 helyett éjjel fél kettőre értem haza. Most reggel pedig indulnék vissza Pestre dolgozni. Mostanra javult a helyzet, mert már "csak" 83 percet késnek a vonatok!" - mesélte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.