Baleset

Hiába állt a sor az autópályán Bolognában, nem lassított a tartálykocsi - videó

Felrobbant egy gyúlékony anyagot szállító tartálykocsi hétfőn az észak-olaszországi Bologna város külterületén. Az olasz hírügynökség szerint két ember meghalt, több tucatnyian megsérültek.

2018.08.07 06:16ma.hu

Óriási tűzcsóva tört a magasba, és egy sor további robbanás is történt, amikor a feltorlódó autópályán a sor végébe hajtott egy tartálykocsi. A tűz elérte a közelben parkoló gépkocsikat, a pálya egyik hídja részben leomlott. Egyes hírügynökségek hatvan-hetven sérültről beszéltek. A személyi sérüléseket a lángok, a szétrepülő roncsdarabok és üvegszilánkok okozták.

A baleset Borgo Panigale kerületben, a bolognai repülőtér közelében történt egy autópályán, de nem okozott zavart a repülőtér működésében. A tartálykocsi vezetőjét eltűntnek nyilvánították.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.