Közlekedés

Déli pályaudvar: javul a helyzet, de vannak még korlátozások

Egyes vonatok ismét a Déli pályaudvarról indulnak, de továbbra is vannak korlátozások.

2018.07.10 18:50MTI
hirdetés

Egyes vonatok ismét a Déli pályaudvarról indulnak, de továbbra is vannak korlátozások, emiatt jelentős késésekre kell készülni - közölte a Mávinform kedden kora este az MTI-vel.

Korábban azt közölték: a budapesti Déli pályaudvaron tolatás közben kisiklott egy motorvonat és megdöntötte a felsővezeték-tartó oszlopot. Emiatt szüneteltették a vonatközlekedést.

Legfrissebb közleményük szerint hat órától részlegesen közlekedhetnek a vonatok a Déli pályaudvar és Kelenföld között. A nagykanizsai, keszthelyi, tapolcai, zalaegerszegi és szombathelyi távolsági vonatok ismét a Déliből indulnak, de a főváros felé csak Kelenföldig közlekednek. A pusztaszabolcsi, dunaújvárosi és a székesfehérvári elővárosi vonatok a Déli helyett ugyancsak Kelenföld állomásra érkeznek és onnan indulnak vissza a végállomásukra.

Az érintett dunántúli vonatok a helyreállításig jelentős, 20-60, esetenként 60-90 perces késésekkel közlekednek.

A Mávinform azt kéri az utazóktól, hogy indulás előtt tájékozódjanak az állomásokon az információs szolgálatoknál, továbbá a MÁV-csoport honlapján, illetve a Vonatinfón. Mobiltelefonról a Vonatinfó applikáción keresztül is elérhetők az ezzel kapcsolatos információk, tájékozódni lehet továbbá a MÁVDIREKT információs szolgálatánál is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.