Közlekedés

Pótlóbusz jár a HÉV helyett az Örs vezér tere és Nagyicce között

Karbantartási munkák miatt szombaton és vasárnap pótlóbusz jár a gödöllői (H8), valamint a csömöri és cinkotai HÉV (H9) helyett az Örs vezér tere és Nagyicce között, a szerelvények rövidített útvonalon, csak Nagyicce megállótól közlekednek.

2018.05.12 08:13MTI
hirdetés

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a H8-as jelzésű pótlóbusz a 44-es busz útvonalán halad. A Nagyicce felé tartó pótlóbuszra az Örs vezér terén a 244-es busz megállójában, majd Sashalomig a 44-es busz megállóiban lehet felszállni. Az Örs vezér tere felé tartó pótlóbusz a 44-es busz Jókai Mór utca (Rendőrség) megállójából indul, majd Sashalomtól a 44-es busz megállóiban áll meg.

A HÉV-ek indulási időpontjai is módosulnak, menetrendjük a BKK honlapján tekinthető meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.