Baleset

Rejtélyes körülmények között halt meg egy nyolcfős amerikai család

Egy hegyről a tengerbe zuhantak Kaliforniában.

2018.04.03 18:24ma.hu

A múlt héten történt a rejtélyes baleset, amely során egy nyolcfős család - két nevelőszülő és a hat örökbefogadott gyermek - lelte halálát a tengerben. A vízből kiemelt autóban már csak öt holttestet találtak - no meg a jármű igen meglepő információkat tartalmazó adattárolóját.

A rekonstruálás során ugyanis kiderült, hogy az autó egyáltalán nem fékezett, sőt az utolsó 20 méteren keresztül folyamatosan gyorsított egyenesen a szakadék felé. A rendőrség szerint szándékosság történt, nem pedig baleset miatt halt meg a család.

A nyomozás során kiderült, hogy a hatóságok vizsgálódtak a családnál, miután a gyerekek több jelzést is adtak a szomszédoknak, hogy éheznek: ételért kuncsorogtak számtalan alkalommal, de azt kérték, hogy rejtsék el a házuk különböző pontjain - például a postaládában.

Egyesek szerint a nevelőszülők ételmegvonással büntették a kiskorúakat, míg mások szerint ezerszer jobban éltek, mint a nevelőintézetben.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.