Csalás

ÁTVERÉS: Használt autót venne? Erre figyeljen! - videó

Kamu e-mailek, ellopott fotók, hamis honlapok, eltulajdonított iratok, eltűnt milliók és pórul járt autóvásárlók.

2018.03.01 06:58ma.hu
hirdetés

Már közel 15 éve csalnak így ki az interneten keresztül pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól, és hiába készül erről egyre több cikk és riport, még mindig bedőlnek emberek ezeknek a módszereknek. A Totalcar újságírója, Zách Dániel cikksorozatot írt korábban netes autócsalásokról, ugyanis a történet mindig ugyanaz, csak az autók típusa, a nevek és az foglalkozások változnak. A szakértő mindenképp azt tanácsolja annak, aki autót szeretne venni, de nem ért hozzájuk, hogy kérje ki egy hozzáértő tanácsát és ne utaljon pénzt előre ismeretleneknek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.