Közlekedés

Elege lett abból, hogy sokat kell várnia egy lámpánál - átfestette a nyilat (videóval)

Önkényesen megváltoztatta egy férfi az útburkolaton látható haladási irányt.

2017.12.03 10:17ma.hu
hirdetés

De hányszor tapasztaljuk mi magunk is, hogy a lekanyarodó sáv miatt nem halad a saját sávunk forgalma! Vagy gondoljunk csak az ipari parkok körüli autópályákra és autóutakra. A reggeli és délutáni csúcsban szinte kilométerekre beállnak a külső sávok amiatt, hogy több tucat kamion áll a lehajtósávban, arra várva, hogy kihajthasson az autóútra a logisztikai központ vagy vállalat felé.

Hasonló problémája volt ennek a kínai autósnak is, rendszeresen akadályozta a célba jutását a belassuló lekanyarodósáv, ezért úgy gondolta, kicsit átszabja a kereszteződést. Persze a rendőrség nem sokáig hagyta így a felfestett jelzést...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.