Baleset

Aligátorokkal teli tóba borult az iskolabusz - videó

Huszonhét iskolás gyerek utazott azon a buszon, amely balesetet szenvedett, majd egy tóba borult - amelyik hemzsegett a ragadozó hüllőktől.

2017.10.28 17:00ma.hu

A floridai Tampában történt az a baleset, amely során egy iskolabusz sofőrje későn vette észre az útszűkületet, majd hiába fékezett, letért az útról, amelynek eredményeként a gyerekekkel teli jármű oldalára borult egy tóban. Az iskolások sokkot kaptak, egyedül egy kisfiú tudta, mi a dolga, hiszen a hétköznapokban önkéntesként a zebránál segítette az átkelést.

Először a legkisebbel kezdte, biztonságba helyezte a szárazföldön, majd sorra jött az összes iskolatársa. "Nem lett volna igazságos, ha ők meghalnak, én pedig tovább élek" - mondta a bátor Nicholas a Tampa Bay Times-nak. Végül a seriff is a helyszínre érkezett, így mindenkit biztonságban kimentettek, egyedül az iskolatáskák látták kárát az esetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.