Közlekedés

A járdán közlekedik egy autós a Fehérvári úton

Állítólag naponta többször is fel-alá furikázik rajta, hiába szóltak neki a környéken lakók - azt remélik, ha nyilvánosságot kap, attól majd leáll.

2017.08.27 14:43ma.hu

Egy felháborodott olvasó küldte be az egyik lapnak a videót, amelyet maga készített a járdán közlekedő Audiról.

„Az úriember a járdát használja tolatva a parkoláshoz, ezáltal veszélyeztetve a gyalogosokat, ráadásul bunkó módon felháborodik ha nem engedem el. Egyszerűen nem tudunk vele mit kezdeni ,egy cikkel úgy érezzük megleckéztetnénk…. (...) tahó módon a járdán parkol, és ott is közlekedik. A parkoló az úton van ahol látod a többi autót… Azért nem tud az úton menni mert beszopja azzal, hogy a parkoló autósor miatt nem tud lehajtani a Fehérvári útra, ezért a járdán közlekedik oda-vissza.”

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.