Baleset

Ez szakadt le a teherautóról, majdnem lefejezte a nőt

A szerencsétlenül járt asszony éppen kitenni készült csemetéjét a bölcsődében, amikor egy leszakadó fémdarab a koponyájába állt a szélvédőn keresztül.

2017.07.23 15:43ma.hu

A 36 éves Katie Addison-Snart éppen úton volt, amikor egy teherautóról leszakadó fémlemez majdhogynem megskalpolta. A nő a sérüléstől azonnal elvesztette uralmát a jármű felett, ami így nekiment a sávelválasztónak és megpördült. Négyéves fia, Hugo szerencsésen megúszta a balesetet és kimászott. Ekkor a nő már nem volt eszméleténél, arra ébredt, hogy a gyermeke kiabálja, hogy "anyu, anyu".

Egy szemtanú látta, hogy egy teherautóról esett le a fémlemez, ami pengeként szakította át a szélvédőt és a nő fejét.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.