Termékteszt

Márkásat? Nyári gumi teszt - meg fog lepődni!

Hivatalosan is beköszöntött a meteorológiai tavasz, de vajon eljött az ideje a gumiabroncsok cseréjének? Ha igen, nem mindegy, melyik mellett dönt!

2017.03.01 17:35ma.hu

Mivel már naptárilag tavaszt írunk, sok autós gondolkozik már a nyári gumik felhelyezésén, pedig még bármi történhet időjárási fronton − gondoljunk csak a négy évvel ezelőtti március 15-ére. De nem kell idáig menni, gondoljunk csak a hajnali fagyokra - és még a fagyosszentek is hátra vannak! Áprilisig akár havazhat is, de utána már mindenképpen indokolt lehet a gumiabroncs csere. A választás nem könnyű, az ADAC német autóklub kétféle méretben, 31 gumit tesztelt.

Kattintson a nagyobb táblázatért!


Kattintson a nagyobb táblázatért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.