Modern és stílusos

Képek a retro-modern 2010 Ford Mustang-ról

Amikor megalkották az új 2010 Ford Mustang-ot még a tervezők se gondolták, hogy ilyen jól sikerül ötvözni a múltat és a jövőt.

Modern és stílusos képgaléria

2008.11.19 13:00ma.hu

A retro-modern Mustang egyszerűen tökéletesre sikeredett. Fellelhetőek a múlt vonásai, ám a tervezők tudták, hogy hol újítsanak. A most bemutatott kupénak van átváltható és tetőablakos változata is.

Legfeltűnőbb újítások a lámpák körül figyelhetőek meg. Kisebbek, beépítettek, szín kódozottak. Illetékesek szerint az egyik legjobb dolog amit tehettek a kocsival az, hogy az antennáját a jármű hátsó részére függesztették fel és nem elől libeg.

Igazság szerint dicshimnuszokat lehetne zengeni a kocsi adottságairól, ám valljuk be hivatalosan kevés az esélyünk arra, hogy egy 4,6 literes V8-as motorral rendelkező 2010 Ford Mustang-al rójuk hazánk útjait, így minden további óda fölösleges a kocsiról.

Szavak helyett inkább beszéljenek a képek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.