Autóipar

Alkatrészhiány a Volkswagennél

A Volkswagen 22 ezer VW Golf és Passat modellt nem tudott a terveknek megfelelően legyártani a beszállítói viták nyomán kialakult alkatrészhiány miatt.

2016.08.28 14:29MTI

A VW wolfsburgi központi üzemében 10 ezer Golf nem készült el a tervezett időben.

“Egy hetünkbe fog kerülni, mire behozzuk a lemaradást” – nyilatkozta a Welt am Sonntag lapnak a VW egyik vezető munkatársa.

A Volkswagen nem tett közzé hivatalos adatokat a beszállítói vita által okozott kárról. A lap által idézett szakértők azonban ezt világszerte több mint százmillió euróra teszik.

A Volkswagen szerint a beszállítókkal létrejött megállapodásnak köszönhetően hétfőtől minden a normális kerékvágásban halad tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.