Vasúti közlekedés

Műszaki hiba miatt késnek a győri vasúti vonalakon közlekedő vonatok

A biztosítóberendezés meghibásodása miatt több győri vasútvonalon is 30-60 perces késéssel közlekednek a vonatok szerdán.

2016.08.17 14:30MTI

Urbán Attila, a Mávinform sajtóügyeletese tájékoztatása szerint a berendezés a győri állomáson romlott el, emiatt csak lassabban közlekedhetnek a szerelvények. A szakemberek megkezdték a helyreállítást, amelyet várhatóan kora délutánra fejeznek be, de addig a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém vonalon, illetve a Győr-Csorna viszonylaton utazóknak 30-60 perccel hosszabb menetidővel kell számolniuk.

A Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon a vonatok Győrszentivánig, illetve Öttevényig közlekednek, és onnan fordulnak vissza, a kieső szakaszon pótlóbuszok járnak. A Győrön át közlekedő Intercity, EuroCity, Railjet és távolsági vonatok Öttevényben és Győrszentivánon is megállnak, utazásra felár megfizetése nélkül igénybe vehetőek.

A Győr-Celldömölk és a Győr-Veszprém viszonylatú járatok csak Győrszabadhegy állomásig közlekednek és onnan is fordulnak vissza. Győr és Győrszabadhegy között a Volán menetrendszerinti buszjáratok vehetőek igénybe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.