Vidám és fiatalos

107 - a Peugeot legkisebb nyerőszáma

A Peugeot 107 három és fél éve rója a városok utcáit, bár időnként az autópályákon is feltűnik e minden ízében barátságos és környezetbarát autó.

2008.11.10 18:35ma.hu

A bevezetése óta (2008. szeptember végéig) több mint 322 ezer 107 gördült le a gyártósorról. Tulajdonosai a legjobb követei az autó kiváló erényeinek, hiszen ez a kisautó hatékony és okos választ ad a városi mobilitás igényeire.

Játékos külseje, gazdag színpalettája és huncut tekintete vidámságot hoz az utcákra és a 107 tulajdonosok életébe. Ez utóbbiak választásában jelentős szerepet játszott a stílus, amely továbbra is meghatározó szempont az autóvásárlásban.


A 107 vezetőinek elégedettsége messze meghaladja a kategória átlagát, és ennek számos oka van: a 107 könnyű kezelhetősége, takarékossága, a magasabb kategóriákban megszokott megoldások és az autó ára.

A kategória többi modelljéhez hasonlóan a 107-et is általában a család második, sőt harmadik autójaként választják, a 107 mégis kitűnik versenytársai közül azzal, hogy vevőkörében még nagyobb a nők (69 százalék, ennek negyedét 35 év alatti nők teszik ki) és a még szüleikkel élő, egyedülállók aránya, míg az idősebb korosztály aránya kisebb.

A Peugeot 107 megújult változata 2009 elejétől lesz elérhető, és a gyártó reménykedhet, hogy az eddiginél gazdagabb szolgáltatások és fokozott erények még a korábbinál is sikeresebbé teszik majd a Peugeot városi autóját.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.