Illegális bevándorlás

Húsz kilométeren torlódnak a teherautók az M1-esen Hegyeshalomnál

Húsz kilométeren torlódnak a teherautók az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátlépési pontnál az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt, a várakozási idő mintegy hat óra.

2016.07.04 13:47MTI
MTI/Ruzsa István

Tóth Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a teherautók hajnal óta torlódnak a sztrádán a magyar-osztrák határnál, a személyautók haladása lassú, de folyamatos.

Hozzátette: arra kérik az autók vezetőit, hogy az Ausztriába történő határátlépéshez lehetőség szerint válasszák a soproni, vagy a vámosszabadi határátlépési pontokat, és indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak a választott határátlépési pontoknál szükséges várakozási időről.

MTI/Ruzsa István


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.