Közlekedés

Útfelújítási munkálatok kezdődtek a III. kerületi Pók utcában

A közlemény szerint az aszfalt kopórétegének lemarása után 800 méter hosszan, több mint 5 ezer négyzetméteren újul meg az útburkolat.

2016.06.13 17:02MTI

Hétfőn megkezdték a fővárosban a III. kerületi Pók utca burkolatjavítási munkálatait - közölte a Budapest Közút Zrt. az MTI-vel.

A közlemény szerint az aszfalt kopórétegének lemarása után 800 méter hosszan, több mint 5 ezer négyzetméteren újul meg az útburkolat.

A hétfőn kezdődött munkálatok a Szentendrei út és a Gázgyár utcai átjáró közötti szakaszt érintik. A kivitelezés idejére ideiglenes forgalmi rend lép életbe: a Szentendrei út felől nem lehet behajtani a Pók utcába, a környék a Monostori út-Nánási út irányából érhető el. Hétfőn és kedden a Gázgyár utcai átjárótól még lehet haladni a Szentendrei út felé, de szerdától előreláthatólag vasárnapig ott csak a Budapesti Közlekedési Központ járatai közlekedhetnek. A teljes közúti forgalomnak várhatóan jövő hétfőn adják vissza az útszakaszt - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.