Vasúti közlekedés

Megdőlt fa miatt szünetel a vonatközlekedés Fonyód és Balatonszemes között

A balatonboglári Kodály utcában álló hatalmas fa azután dőlt meg, hogy egy csőtörés következtében kiömlő víz alámosta a gyökérzetét.

2016.06.10 12:51MTI

Szünetel a vasúti forgalom Fonyód és Balatonszemes között egy megdőlt fa miatt, az utasokat vonatpótló buszokkal szállítják - tájékoztatott honlapján a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A közlemény szerint a balatonboglári Kodály utcában álló hatalmas fa azután dőlt meg, hogy egy csőtörés következtében kiömlő víz alámosta a gyökérzetét. Mivel veszélyezteti a vasúti közlekedést és a felsővezetéket, az utcát lezárták, a forgalmat leállították.

A boglári önkormányzati és a siófoki hivatásos tűzoltók eltávolítják a fa ágait, a közlekedés várhatóan 13 óra után állhat helyre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.