Vasúti közlekedés

Késnek a vonatok a miskolci vonalon

Műszaki hibák miatt a vonatok a Budapest (Nyugati pályaudvar)-Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs-Miskolc vonalon hozzávetőlegesen 30 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.

2016.05.30 11:42MTI

Műszaki hiba miatt átlagosan 30 percet késnek a vonatok a miskolci vasútvonalon hétfőn - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A közlemény szerint a viharos időjárás elektromos zárlatokat okoz a vasúti biztosítóberendezések, sorompórendszerek működésében Debrecen és Nyíregyháza térségében. Ebesnél vesztegelni kénytelenek a vonatok, mert nem működik az állomást irányító berendezés.

A műszaki hibák miatt a vonatok a Budapest (Nyugati pályaudvar)-Debrecen-Nyíregyháza-Szerencs-Miskolc vonalon hozzávetőlegesen 30 perccel hosszabb menetidővel közlekednek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.