Illegális bevándorlás

Négy kilométeren torlódnak a teherautók az M1-esen Hegyeshalomnál

Az osztrák rendőrség továbbra is szúrópróbaszerűen ellenőrzi a járműveket a migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében.

2016.04.25 14:35MTI

Mintegy négy kilométeren torlódnak a teherautók az M1-es autópályán a hegyeshalmi határátkelőnél a magyar oldalon, mert az osztrák rendőrség továbbra is szúrópróbaszerűen ellenőrzi a járműveket a migránsok és az embercsempészek kiszűrése érdekében - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság hétfő délután a rendőrség honlapján.

A tájékoztatás szerint a személyautók egy sávban haladhatnak a határátlépési pontnál, de ez jelenleg nem okoz fennakadást a közlekedésben.

A rendőrség arra kéri a teherautók vezetőit, hogy aki teheti, az a hegyeshalmi helyett válassza a rajkai határátkelőt az ország elhagyására.

A burgenlandi rendőrség április 22-én jelentette be, hogy a nezsideri, a kismartoni, a nagymartoni és a felsőpulyai járás átkelőinél április 25-én reggel nyolc órától várható ellenőrzés, de hogy pontosan melyik határátkelőknél, azt az akció sikerességére hivatkozva nem kívánták közölni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.