Demonstráció

Ismét ellepik a taxisok a belvárost - minden hétre tüntetést ígérnek

Kedden újból demonstrálnak a személyszállítók, mivel szerintük néhány Über-rendszámlevételen kívül nem történt érdemi előrelépés.

2016.04.22 15:46ma.hu

Taxisfelvonulás lesz jövő hét kedden a belvárosban. A taxisok megint az Uber miatt vonulnak utcára és a kormányzati intézkedésekkel is elégedetlenek. Gottlieb Géza, az év eleji taxistüntetések koordinátora hvg.hu-nak elmondta, azért vonulnak a Belügyminisztérium épülete elé, hogy átadjanak egy petíciót.

A taxisfelvonulás nem egyszeri alkalomra szól. A taxisok ezentúl minden kedden ellepik a fővárost, amíg "nincs jogszabályi változás és nem tesz valamit a kormány az egyenlő versenyért és feltételekért".

Jelentős változás, hogy a taxis társaságok ezúttal nem tiltják a munkatársaiknak a részvételt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.