Közlekedés

Szünetel a gépkocsiforgalom tiszabecsi határállomáson

A Magyarországról Ukrajnába tartó, autóval érkező utasokat éjjel 3 óra óta nem tudják beléptetni a szomszédos ország hatóságai.

2016.04.08 08:48MTI

Az ukrán informatikai rendszer meghibásodása miatt szünetel a gépkocsiforgalom a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomáson péntek hajnaltól - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Fedor Rita százados elmondta, hogy a Magyarországról Ukrajnába tartó, autóval érkező utasokat éjjel 3 óra óta nem tudják beléptetni a szomszédos ország hatóságai, az átkelőhely egyelőre csak gyalogosan közlekedőket fogad.

A rendőrség azt tanácsolja az utazóknak, hogy a határátlépéshez válasszák az éjjel-nappal nyitva tartó beregsurány-asztélyi, a 7 és 19 óra között üzemelő barabás-mezőkaszonyi, illetve a 8 és 16 óra között utasokat fogadó lónya-haranglábi állomást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.