Havazás

A helyenként háromcentis hó ellenére menetrend szerint járnak a vonatok

Az éjjel folyamán a vasúttársaság gondoskodott a váltószerkezetek, valamint az utasperonok megtisztításáról.

2016.01.05 07:09MTI
Forrás: Youtube

A kedd hajnali üzemkezdettől valamennyi vonatjárat menetrend szerint közlekedik, nincsenek késések az országos vasúthálózaton és a budapesti elővárosi forgalomban - közölte Kavalecz Imre, a Mávinform sajtóügyeletese kedden az MTI-vel.

Az éjjel folyamán a vasúttársaság gondoskodott a váltószerkezetek, valamint az utasperonok megtisztításáról - szerepel a kommünikében.

A sajtóügyeletes ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az előforduló jegesedés miatt az utasoknak érdemes óvatosan megközelíteni a vonatokat, és vigyázni a le- és felszállásnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.