Határátkelő

Személyautók is használhatják a Röszke-Horgos közúti átkelőt

Az autópályáról eddig letiltott nemzetközi járműforgalom, valamint a nemzetközi gyalogos- és kerékpárosforgalom mellett - autóbuszok és tehergépjárművek kivételével - a nemzetközi személyforgalom számára is igénybe vehető.

2015.12.30 16:20MTI

Személyautók is használhatják a Röszke-Horgos közúti határátkelőhelyet szerdától - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Várkonyi Gergely elmondta, a magyar és a szerb kormány megállapodása alapján a Röszke-Horgos közúti határátkelőhely szerdától visszavonásig az autópályáról letiltott nemzetközi járműforgalom, valamint a nemzetközi gyalogos- és kerékpárosforgalom mellett - autóbuszok és tehergépjárművek kivételével - a nemzetközi személyforgalom számára is igénybe vehető.

A Röszke-Horgos közúti határátkelőhely naponta 7-19 óra között tart nyitva - közölte a főhadnagy.

Az átkelőnél az utasok és járművek ellenőrzését a magyar és szerb rendőrök egyaránt a magyar oldalon végzik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.