GYSEV

A halálos balesetet követően ismét járnak a vonatok Csornánál

A vasúti átjáróba egy személyautó lassítás, illetve megállás nélkül hajtott be, s összeütközött a Budapestről Sopronba tartó intercityvel.

2015.12.16 07:09MTI
MTI Fotó: Krizsán Csaba

Ismét közlekednek a vonatok Csornánál, ahol korábban vonattal ütközött össze egy személyautó egy vasúti átjáróban, és a balesetben az autó mindkét utasa meghalt - tájékoztatott a GYSEV Zrt. szóvivője.

Rázó László a korábbi tájékoztatást pontosítva közölte: a Kóny és Csorna közötti, fél- és fénysorompóval nem biztosított vasúti átjáróba egy személyautó lassítás, illetve megállás nélkül hajtott be, s összeütközött a Budapestről Sopronba tartó intercityvel.

A mozdony maga alá gyűrte a személygépkocsit és mintegy háromszáz méteren át maga előtt tolta.

Az ütközés következtében az autó utasai életüket vesztették, a vonaton utazók közül senki sem sérült meg. Az utasokat vonatpótló buszokkal szállították Csorna és Győr között, az intercity járatok pedig terelő útvonalon, Hegyeshalom felé közlekedtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.