Befejezik az útépítési munkákat

Vasárnap estétől a végleges forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Bem rakparton

Ismét kétszer két sáv áll majd az autósok rendelkezésére, és újra megnyitják a Margit híd déli oldalán az Angelo Rotta rakparti le- és felhajtót.

2015.12.05 13:01MTI

Vasárnap estétől már a végleges közúti forgalmi rend szerint lehet közlekedni a Bem rakparton a Margit híd és a Bem tér között, miután befejezték a budai fonódó villamoshálózat kialakításához kapcsolódó útépítési munkákat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.

Ismét kétszer két sáv áll majd az autósok rendelkezésére, és újra megnyitják a Margit híd déli oldalán az Angelo Rotta rakparti le- és felhajtót. A Gyóni Géza tér-Bem rakpart csomópontban újra lehet a tér felől jobbra kanyarodni a Bem rakpartra, és a Bem rakpart felől is itt lehet majd balra kanyarodni a Margit híd felé.

Ezzel egy időben megnyitják a Bem rakparton az újonnan elkészült kerékpárút Kacsa utca-Margit híd közötti szakaszát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.